Wollaert & Kamerman

Categorie: websites MKB

Wollaert & Kamerman

2010
Wollaert & Kamerman
webdesign, functioneel ontwerp & technische realisatie website
TYPO3 CMS, custom made TYPO3 extensie
www.wollaert-kamerman.nl

Wollaert & Kamerman

jaar: 2010

“Wollaert & Kamerman is een inspirerend adviesbureau dat zich richt op organisaties, die meer kracht en energie uit hun teams en individuele professionals willen halen.

De twee oprichters staan voor een persoonlijke benadering en tweemaal twintig jaar ervaring. Ze zijn scherpzinnig en uitdagend, confronterend en speels, doeltreffend en inspirerend, gedegen en verfrissend.”

Strangefruit.nl is door Wollaert & Kamerman benaderd om een website te ontwikkelen die zich onderscheidt van haar concurrenten. De look and feel moet corresponderen met de uitstraling van het bedrijf.

De site weerspiegelt het karakter van het bedrijf. Ook de site is scherpzinnig en uitdagend, confronterend en speels, doeltreffend en inspirerend, gedegen en verfrissend.

Om de persoonlijke benadering te onderstrepen staan de oprichters, Marcel Wollaert en Helen Kamerman, prominent op de voorpagina.

Het navigatiemenu functioneert als een tag cloud waarbij expertise, visie en inspiratie extra onder de aandacht worden gebracht. Op alle achterliggende pagina's staan de klantvragen centraal, deze vragen faden in en uit en kunnen per pagina worden toegespitst op het onderwerp.

De site is gekoppeld aan het TYPO3 CMS.

Wollaert & Kamerman
Wollaert & Kamerman
Wollaert & Kamerman
Wollaert & Kamerman
Wollaert & Kamerman