Weekblad Resource

Categorie: nieuws sites

  • realisatie
  • achtergrond

Weekblad Resource

2006
Cereales Uitgeverij
webdesign, ontwerp/technische realisatie website
PHP/MySQL met content management systeem (CMS)

Weekblad Resource

jaar: 2006

De site is de online versie van Resource, Weekblad voor Wageningen UR. Het onafhankelijk weekblad voor personeel en studenten van Wageningen UR. Resource wordt uitgegeven door Cereales Uitgeverij.

Alle artikelen uit Resource weekblad worden direct bij het uitkomen van het nummer online gepubliceerd. Dat maakt de site een belangrijke aanvullende service naast de papieren versie. Bovendien heeft resource-online een zeer uitgebreid archief. Duizenden artikelen uit het rijke verleden van Resource weekblad en zijn voorgangers zijn het geavanceerde zoekfuncties terug te vinden op de site.

Voor een nieuwssite als deze is het belangrijk dat alle berichten goed worden geïndexeerd door zoekmachines en dat zij op een hoge positie komt te staan binnen de zoekresultaten. Daarom hebben wij bij het bouwen van de site extra aandacht besteed aan de score in Google.

De site is gekoppeld aan een uitgebreid Content Management Systeem waarmee elke week een nieuwe krant wordt gepubliceerd en alle aspecten van de site kunnen worden beheerd. De site is geschreven in PHP/MySQL.

Weekblad Resource
Weekblad Resource
Weekblad Resource
Weekblad Resource
Weekblad Resource