SF art & design portal

Categorie: eigen initiatief

SF art & design portal

2001
Strangefruit.nl
webdesign, ontwerp & technische realisatie website
PHP/MySQL met content management systeem (cms)
www.strangefruits.nl

SF art & design portal

jaar: 2001

Het vlaggenschip van Strangefruit.nl webdesign is onze art and design portal Strangefruits. Strangefruits is een Engelstalige portal, die in de loop der jaren is uitgegroeid tot een begrip in de internationale design wereld.

Een link op Strangefruits geldt van Amerika tot Aziƫ als een keurmerk van kwaliteit. Geselecteerde sites maken vaak trots melding van hun uitverkiezing. Strangefruits heeft die status bereikt, door consequent streng te selecteren op visuele kwaliteit. De site toont de allerbeste, de allermooiste kunst- en design-websites van dit moment. Waarbij wordt geselecteerd op zowel inhoud als vormgeving.

De sites zijn overzichtelijk ondergebracht in tientallen categorieƫn; van virual drawing tot character design. Nieuw is, dat kunstenaars hun werk direct op de site kunnen presenteren. In de rubriek Xposure krijgen kunstenaars uit alle delen van de wereld de kansen recent werk te tonen en via een vast aantal vragen te vertellen over hun kunst. De site trekt al jaren enkele duizenden unieke bezoekers per dag. Bijzonder is, dat de site een uitgebreid aantal opties heeft om sites te zoeken en te rubriceren.

De site wordt beheerd met een content management systeem en is gekoppeld aan ons webstatistieken programma zodat wij een goed inzicht hebben in wat de bezoeker interessant vindt.

SF art & design portal
SF art & design portal
SF art & design portal