Nlisis BV

Categorie: websites MKB

Nlisis BV

2009
Nlisis BV
webdesign, functioneel ontwerp & technische realisatie website
Flash, AJAX, PHP/MySQL met content management systeem (cms)
www.nlisis.com

Nlisis BV

jaar: 2009

NLISIS (spreek uit: 'analysis') ontwikkelt nieuwe technologie voor de chemische industrie. Het brengt producten op de markt die de gas chromatografie, een veelgebruikte techniek bij de chemische analyse, beter bruikbaar te maken. De Meltfit van NLISIS maakt het mogelijk sneller en trefzekerder dan op dit moment mogelijk is, onderhoud te doen aan het proces.

Het bedrijf besteedt ook aandacht aan de vormgeving van haar producten. Het wil in alle opzichten een marktleider zijn in innovatie.

Wij zijn gevraagd de nieuwe productsite voor NLISIS te maken, omdat het bedrijf de bestaande site te weinig wervend en te weinig flexibel vond. In de wereldwijde marketingcampagne die in 2009 is opgezet, moest de site een centralere rol kunnen spelen. Er is ruimte maakt voor maatwerk support aan professionele klanten en de mogelijkheid om via de site producten of onderdelen te bestelling is sterk verbeterd.

De website is geschreven in PHP/MySQL met een aantal geavanceerde FLASH elementen in Actionscript 3. In sommige formulieren zijn scripts in AJAX gebruikt. Aan de site is een uitgebreide CMS gekoppeld

Nlisis BV
Nlisis BV
Nlisis BV
Nlisis BV