ICSadviseurs

Categorie: bedrijven & organisaties

  • realisatie
  • achtergrond

ICSadviseurs

2007
ICSadviseurs BV
ontwerp & technische realisatie website op basis van bestaande huisstyle.
dynamic Flash, PHP/MySQL met content management systeem (cms)

ICSadviseurs

jaar: 2007

ICSadviseurs is een jong en onderscheidend bureau, met ruim 90 medewerkers verdeelt over twee vestigingen in Zwolle en Amsterdam, dat zich begeeft op het grensvlak van organisatie en huisvesting.

Na de verzelfstandiging van Deloitte, begin 2006, ontstond de behoefte om met een duidelijke eigen identiteit naar buiten te treden.

Strangefruit.nl is door ICSadviseurs benaderd om een website te ontwikkelen met een duidelijk onderscheidend vermogen ten opzichte van hun concurrenten. Waarbij het "jonge" en "open karakter" van de onderneming centraal staan; een corporate site, die recht doet aan haar positie als marktleider.

Uit ervaringen met klanten was gebleken, dat het bedrijf zich met de lopende site niet voldoende onderscheidde van de concurrenten. De unieke bedrijfsfilosofie kreeg te weinig aandacht. Er was geen ruimte om de grote project portfolio te laten zien.

De website is geschreven in een combinatie van PHP/MySQL en Dynamic Flash. Aan de site is een uitgebreid CMS gekoppeld waarmee alle onderdelen snel en gemakkelijk kunnen worden bijgewerkt.

ICSadviseurs
ICSadviseurs
ICSadviseurs
ICSadviseurs
ICSadviseurs
ICSadviseurs
ICSadviseurs