webdesign

werkwijze

kennismakingsgesprek

Wat zijn de mogelijkheden? Wat zijn de kosten? Simpele vragen met soms verstrekkende antwoorden. Daarom begint ieder project met een uitgebreide inventarisatie.

offerte en akkoord

U krijgt van ons een gespecificeerde offerte waarin u duidelijk kunt nalezen wat het project inhoudt en hoe de prijs is opgebouwd. We werken met vaste-prijs-offertes zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Zodra we het eens zijn en de opdracht is bevestigd gaan we aan het werk.

strategie en functioneel ontwerp

In een intensieve overlegfase zetten we de internetstrategie uit. Daarna beginnen wij met schetsen en komen we tot een visueel concept en een eerste opzet van de structuur van de site.

Zie ook internetstrategie en functioneel ontwerp

goedkeuring ontwerp

Als we het eens zijn over de structuur van de site en de eerste schetsen af zijn presenteren wij het (visuele) ontwerp. U ziet voor u hoe de website er uit gaat zien. De ontwerpen zetten we ook online zodat u ze in alle rust kunt bekijken en bespreken met collega's.

technische realisatie

Als u het ontwerp heeft goedgekeurd beginnen wij met de technische realisatie. We bouwen in-house de website.

Zie ook website bouw

oplevering testserver

Als de site gereed is zetten wij hem op onze testserver. Voordat hij live gaat kunt u zo met de site kennis maken en alle bijbehorende applicaties testen en uitproberen.

verwerken nagekomen aanpassingen

Vooraf wordt alles goed doorgesproken maar het kan zijn dat er gaande weg nieuwe wensen opkomen. Nadat u de site heeft getest verwerken we de laatste aanpassingen.

invoeren content

De inhoud van een website is natuurlijk zeer belangrijk. Wij vinden dat het invoeren van de content zorgvuldig moet kunnen gebeuren. Daarom stellen wij u in de gelegenheid de site in alle rust te vullen op onze testserver.

oplevering in live-omgeving

Als alles klaar is zetten we de site en alle bijbehorende bestanden over naar de live-omgeving. Op dat moment is de site ook voor het publiek online.

Zie ook hosting

update en onderhoud

De oplevering van een website is niet het einde maar het begin van de samenwerking. Een website moet actueel zijn en blijven. Wij blijven beschikbaar voor updates en onderhoud.

Zie ook updates & onderhoud (SLA)


over ons  > werkwijze