webdesign

mogelijkheden typo3

front-end editing

What you see is what you get.
Met front-end editing kun je direct op de pagina zelf de inhoud van de site bewerken simpelweg door het gedeelte dat je wilt aanpassen aan te klikken.

zoekmachinevriendelijke adressen

TYP03 maakt zoekmachinevriendelijke adressen. De pagina's krijgen automatisch een leesbaar adres. Hierdoor worden ze beter geïndexeerd door zoekmachines, en het werkt een stuk beter als u iemand naar  www.strangefruit.nl/portfolio/ verwijst i.p.v. www.strangefruit.nl?d=12&tag[2322]

meertalige websites

TYPO3 is van oorsprong Deens, de voertaal is Engels. Meertaligheid zit in het systeem ingebakken. Er zijn geavanceerde opties voor 2,3,4 of meer talen. Je kunt ook gedeeltelijk meertalige websites draaien.

meerdere websites een CMS

Het systeem is geschikt te maken voor het beheer van meerdere websites vanuit één CMS. Je kunt de content van verschillende websites dan ook delen. Dat maakt het beheer een stuk makkelijker.

uitgebreid rechtensysteem

Het rechtensysteem is zeer uitgebreid en vergelijkbaar met Linux. Per editor(groep) kun je instellen welke gedeelten van de site bewerkt kunnen worden en wat kan worden aangepast. Ook kun je bepaalde pagina's aan een editor toewijzen.

standaard publicatie-opties

Je kunt automatisch iets vanaf of tot een bepaalde datum laten publiceren. Content bewerken kan los van de live-omgeving. Meerdere editors kunnen aan dezelfde tekst werken. Eerdere versies zijn makkelijk terug te halen.


maatwerk  > typo3 cms  > mogelijkheden typo3